marți, 7 iulie 2015

Palma de Mallorca: Palma Aquarium, locul în care vrei să revii iar și iar

Obiective turistice Palma de Mallorca:
Printre obiectivele turistice care nu trebuie ratate în Palma de Mallorca se află Palma Aquarium, unul dintre cele mai mari  și mai frumoase parcuri acvatice din Europa. O vizită aici, îți poate oferi o experiență unică pe care nu o poți trăi în altă parte.
Palma Aquarium adăpostește în jur de  8.000 de specimene din peste 700 de specii de flora și fauna oceanelor. Există un bazin special amenajat pentru rechini care adăpostește peste o sută de specimen, dintre care zece uriași.
În bazine se pot face și scufundări cu condiția ca cei interesați să fie scafandri experimentați, deținători de licență PADI. Amatorii de plimbări exotice pot face o incursiune în jungle amazoniană, printre plante exotice, poduri suspendate și o impresionantă cascadă cu o cădere de șapte metri. Jungla a fost amenajată chiar aici, pe acoperișul parcului și este una dintre cele mai mari atracții pentru turiști. 
Palma Aquarium mai are un spațiu de joacă pentru copii, cu piscină și corabie a piraților, precum și o zonă de shopping cu un magazine de suveniruri și două cafenele. Pe timpul verii, pentru cei mici, salariații parcului organizează diverse petreceri și activități.




Timpul petrecut aici, în Palma Aquarium trece foarte repede, astfel că odată nevoit să pleci, singurul gând care îți vine în minte este acela de a reveni pentru un alt tur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu